donderdag, 7 maart tot maandag, 11 maart 2019

donderdag, 7 maart tot maandag, 11 maart 2019

Krokusvakantie! Quality time met de kleinkinderen in Oostduinkerke. Genoten van het subtropisch zwemparadijs gelegen in een mooi natuurgebied. Romi had thuis een prachtige poster voorbereid voor opa & oma, met ontroerende tekst en tekeningen. Ze maakte na aankomst ook zelf haar bed op met de pyjama netjes onder het hoofdkussen geplooid. Impressed! Nikki nam meteen bezit van de breiwol en -naalden die ik had meegebracht en begon met veel enthousiasme aan een wit-turkoois breiwerk.

Het werd een leuke tijd, met veel zwemmen, gitaarspelen, creatief bezig zijn, liedjes zingen, gezelschapsspelen, wandelen. De vrijdagmorgen even geluisterd & gekeken naar Wim bij de Madammen op Radio 2 en ’s middags brachten we een bezoekje aan moemoe, die een lekker maal had klaargemaakt en daarna volgde een lange, mooie wandeling doorheen een prachtig duingebied afgerond met koffie en wafels in de stemmige tearoom ’t Zand op de zeedijk. Het was een mooie dag, afgerond met zwemplezier.

De zondagmorgen samen genoten van een luxueus ontbijt met één van de cadeaubonnen die ik van de kinderen voor mijn verjaardag had gekregen. In de namiddag kwamen Ilse & Guy en ons Ann binnengewaaid… mooie wandeling gemaakt op het domein en bijgepraat bij een glaasje met Ann, terwijl Ilse & Guy met de kinderen allicht de megaglijbanen aan het uitproberen waren.

Romi is een nieuw geïllustreerd verhaal begonnen met als veelbelovende titel ‘Het Magisch Circus’, dat ze nu en dan aanvulde met enkele paragrafen. Tussendoor genoten we ook van haar gitaarlesoefeningen… het begint al aardig te lukken.

Reacties zijn gesloten.