Zondag, 3 februari 2019

Zondag, 3 februari 2019

Een mooie, leuke dag. Aan ex-VLIZ-collega en bioloog dr. Jan Seys werd vandaag de Haec Olim-prijs 2019 uitgereikt door het Sint-Lodewijkscollege en de oud-leerlingenbond voor zijn indrukwekkende bijdrage tot het zee- en kustwetenschappelijk onderzoek nationaal en internationaal en voor zijn bijdrage tot een brede en objectieve bewustmaking van prangende milieuvraagstukken bij de huidige en toekomstige generaties. Een welverdiende prijs voor Jan voor zijn jarenlange inzet ook als communicatieverantwoordelijke van het VLIZ. Met Jan samenwerken aan de vele events was altijd een uitdaging en uitermate boeiend.

Het was een verzorgde ceremonie met alles erop en eraan. We kregen een mooi en leuk overzicht van de vroege interesse en nieuwsgierigheid van Jan voor alles wat met de natuur te maken had en zijn boeiende carrière. Tijdens de stijlvolle receptie ook genoten van het aangename gezelschap van Danielle, Jans echtgenote, en het terugzien van Johan Mahieu, die destijds instond voor de grafische vormgeving van de VLIZ-publicaties. Herinneringen werden opgehaald en weetjes uitgewisseld.

 

Reacties zijn gesloten.