Vrijdag, 9 november 2018

Vrijdag, 9 november 2018

Na de drukte van de voorbije dagen, in alle vroegte genoten van een rustige treinrit richting Namen, samen met Yves & Ann. Reisdoel: opening Antica Namur 2018.  It’s gonna be a beautiful day!
Frisse, herbronnende novemberdag gehuld in prachtige herfstkleuren.

Na een lekkere lunch in ‘Le Copenhague‘ trokken we richting Avenue Sergent Vrithoff, Namur Expo. Ik ervaar het altijd als een privilege om even ondergedompeld te worden en mee te deinen in de weelderige luxe van de antiek- en kunstwereld. Gewoon even stilstaan bij een beeld, schilderij, meubilair of juweel, even mijmeren hoeveel  generaties volwassenen, adolescenten, kinderen ze aanschouwd zouden hebben en hoeveel  gebouwen, kastelen, woningen, vaartuigen ze door de eeuwen heen getooid zouden hebben. If they could tell their stories… hoe zou onze geschiedenis er dan uitzien?

Kortom, weer eens genoten van begin tot eind van deze prachtige dag!
Hieronder enkele sfeerbeelden.

 

 

Reacties zijn gesloten.