donderdag, 10 mei 2018

donderdag, 10 mei 2018

De zon was niet van de partij, maar het regende niet… en dat is het belangrijkste. Ik heb met volle teugen kunnen genieten van de prachtige Heilige Bloedprocessie. Het was jaren geleden dat ik die nog had gezien. Mooie kleurrijke kostuums & verzorgde acts, uitgedoste paarden, ezels, kamelen, schapen… nieuwe lederen sandalen rond de blote voeten (te merken aan de pleisters die sommigen droegen). Je kon op de koppen lopen, maar ik kon gelukkig een mooie zitplaats bemachtigen in de Steenstraat. Het was eventjes opschrikken bij het begin van de stoet toen de politie er was en het minutenlange schrille alarm van de Hema afging… ik zat er vlak naast en mijn oren piepten dat het een lieve lust was. Heb genoten van begin tot eind.
It was a beautiful day!

Sfeerfoto’s op: https://photos.app.goo.gl/mePJ3wuxufAMngop2

Heilige Bloedprocessie Brugge (10 mei 2018)

 

 

 

Reacties zijn gesloten.