donderdag, 12 april – zaterdag, 14 april 2018

donderdag, 12 april – zaterdag, 14 april 2018

Quality time met de kids t.e.m. zaterdagavond 14 april. Het verwondert me iedere keer hoe snel de kinderen evolueren… de donderdagnamiddag is traditioneel chess time voor Yves. Na de vele buitenactiviteiten de vorige week, smeekten Romi & Nikki bijna om binnenshuis te mogen spelen. Het ontbreekt hen hierbij niet aan creativiteit en ze hadden in een mum van tijd een heuse firma opgericht met de ronkende naam ‘De magische pluim‘, een bureau dat op aanvraag kaartjes maakt met mooie teksten en tekeningen. Ze gebruikten hiervoor o.a. twee oude GSMs van Yves en hielden uitgebreide conversaties met potentiële klanten… en spraken onderwijl elkaar doodernstig aan als ‘collega’.

Ze kleurden ook twee tekeningen in voor een wedstrijd georganiseerd door de ‘Standaard Boekhandel’.

Romi wordt een echte  boekenworm, na de GVR van Roald Dahl, heeft zij het leesvirus goed te pakken en tackelt ze een lijvige Geronimo Stilton…

Zo wijs beiden… ’s avonds vroeg Nikki naar de paashaas of die ons misschien vergeten is… waarop ik met geheimzinnige stem antwoordde dat je nooit weet wat een nieuwe dag kan brengen.

Reacties zijn gesloten.