Zaterdag, 24 maart 2018

Zaterdag, 24 maart 2018

De verkoudheid is al wat beter, nu en dan nog wat hardnekkig hoesten.

This was a nice day! Ons Ann was immers van de partij vandaag. Rond 11.30 uur samen richting markt vertrokken en genoten van de zonnige marktsfeer en elkaars gezelschap… bulderende marktkramers, de ‘eerste’ Belgische aardbeien gekocht, enkele soorten kaas en 20 bosviooltjes.

Daarna lekker maal thuis overgoten door pittig wijntje en leuke conversatie… alles door Yves eerder op de dag bijeen gekocht en klaargemaakt (boontjes, spinazie, patatjes en chipolata, lekkere aardbeientaart).

Nadat Ann terug huiswaarts getrokken was, nog vlug 20kg wit siergrind gekocht voor de zijdelingse afwerking van het graf van schoonmama. Daarna met Yves het graf wat opgevrolijkt met het grind en de vanmorgen aangekochte licht-paars-en-witte bosviooltjes. Haar destijds favoriete kleuren: lila & paars! Blij met het resultaat. Er zijn onlangs enkele graven bijgekomen van relatief jonge mensen (geboren eind jaren 40 en begin jaren 50)… Life can be so short for some people.

Zo dankbaar dat we nog altijd mogen genieten – in volle gezondheid – van al het moois dat iedere dag ons brengt en van deze nieuwe lente, voorbode van weer een stralende zomer.

Reacties zijn gesloten.