Zondag, 9 juli 2017

Zondag, 9 juli 2017

Vanmorgen loopke gedaan van 15 minuten op het strand – nu eens zonder compressiekousen! – en dat lukte prima! Morgen meer… zien of dat blijft lukken zonder kuitpijn. Na het douchen en ontbijt boodschappen gedaan. Op de terugweg genoten van zes oestertjes met een glaasje rosé op het Koninklijk plein. In de namiddag tijd voor het strand en genoten van zon, zee en boek. Morgen wordt het weer wat minder, er wordt regen voorspeld. We’ll see. De kindjes komen hier rond 11.00 uur aan. We kijken er al naar uit. Vanavond hun bedden opgemaakt met nieuwe Dino-lakens en cadeautje met hun nieuwe Woody-pyjama’s op het bed gelegd… en de poppen zijn helemaal klaar voor dé boeiende rollenspellen met onze Nikki.
Weer een mooie zonsondergang vanavond, met allerhande rode schakeringen.

 

Reacties zijn gesloten.