Dinsdag, 11 tot vrijdag, 14 april 2017

Dinsdag, 11 tot vrijdag, 14 april 2017

Ben ondertussen weer wat geacclimatiseerd en ons klimaat hier weer gewoon geraakt. Yves is sedert maandagavond terug uit Turkije en vanaf de dinsdag hadden we onze logeetjes Romi & Nikki op bezoek. De woensdag gaan zwemmen… een teen gekneusd door een stamp van een ietwat te ijverige puber toen ik van een brobbelfontein zat te genieten. Was erg onder de indruk van de duikprestaties van onze Nikki… Onvervaard liep ze een paar maal de duikplank op, deed die met veel kracht op en neer veren, en met een resolute sprong ging ze dan in een hoge wijde boog de diepte in… Wow! ’s Avonds vergadering organisatiecomité Damme-Brugge-Damme. We tellen al 829 inschrijvingen… de to do’s werden afgevinkt en verder opgelijst.

De  donderdag gingen we op bezoek bij nonkel Eric. Tijdens het bijpraten bladerden we samen in een van zijn mooie albums. De kinderen waren onder de indruk van de vele snuisterijen en antikwiteiten. Het huis van nonkel: een bijoutje in een juwelenkistje!

Artikel vandaag over Temptation Island in Het Nieuwsblad, waar Wim, in een artikel van de hand van journaliste Sofie Buekenhoudt, zijn mening geeft over relaties de dag van vandaag.

En de vrijdag bracht ik de kids terug naar home sweet home… Romi beschilderde er een grote steen met prachtige motieven en Nikki hield het bij haar poppen… toen Guy & Ilse erbij waren, wat bijpraten, samen avondeten en terug huiswaarts gereden.

 

Reacties zijn gesloten.