Woensdag, 22 februari 2017

Woensdag, 22 februari 2017

Het is een hele tijd geleden dat ik nog iets schreef. Mijn ribbenkast doet nog altijd pijn bij het stappen en vooral bij het diep inademen, niezen… nog een beetje geduld en voorlopig geen loopkes meer. Jammer, het ging net zo goed.

Vanmorgen was er met Wim een interview op Radio 1 in ‘De Ochtend’ en ’s avonds op VTM, dit naar aanleiding van een artikel in Het Laatste Nieuws dat naakt douchen in de sportclub bijna een rariteit is geworden. De krant deed een rondvraag bij enkele verenigingen, nadat een jongen in Nederland uit het leven was gestapt, nadat een naaktfoto van hem op sociale media verspreid werd.

Dit is de link naar het Radio 1 interview:

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/deochtend_DO/2.48733?video=1.2898627

’s Avonds was er hier bij ons thuis een vergadering van het organisatiecomité van de loopwedstrijd Damme-Brugge-Damme. De vele to do’s werden overlopen. Het was een goede vergadering.

Reacties zijn gesloten.