Dag 85 – zaterdag, 14 mei 2016

Dag 85 – zaterdag, 14 mei 2016

Vandaag verder opgeruimd, gekuist, lakens ververst. Kleren klaargezet voor de reis. Globale PDF gemaakt van persknipsels DBD en doorgestuurd naar het organisatiecomité. Bedanking op www.run4you.be geplaatst en op Facebook. Op FB al 2x gedeeld en 30 vind ik leuks… altijd leuk te zien dat er respons is.

Reis: We weten eindelijk in welk hotel we zitten, de  Albergo di Santo Chiara, in de buurt van het Pantheon, de Piazza Navona, Piazza Venezia, Teatro Argentino, Piazza della Rotonda, Palazzo Venezia. We vertrekken morgen rond 9.00 uur richting Oostende. Ik kijk er al naar uit! Vanmiddag via FB messenger boodschap & foto van Hans ontvangen dat ze met hun fiets aangekomen waren in Knokke, heeft me plezier gedaan.

Reacties zijn gesloten.