Dag 40 – dinsdag, 29 maart 2016

Dag 40 – dinsdag, 29 maart 2016

Yves is ’s morgens eerst naar de dokter getrokken… heeft antibiotica gekregen. Rond 11.00 uur vertrokken richting Schiphol. In het licht van de voorbije tragedie in Brussel gaat zijn vertrek gepaard met wat angstgevoelens. Romi en Nikki hebben daarna met veel ijver twee mooie schilderijen gemaakt.

creatieve kindjesYves was amper een half uurke weg en Romi zei dat ze opa nu al miste… ’s morgens zijn we boodschappen gaan doen en ‘s middags hebben we chipolata met worteltjes en aardappelen gegeten, daarna een ijsje met blauwe bessen. In de namiddag trokken we naar het planetarium van Beisbroek waar er een kindervoorstelling was met een zoektocht naar de chocoladeplaneet… voor de voorstelling moesten we languit in de zetels gaan liggen en ik ben toen in slaap gevallen en wakker geworden door het gepor van Nikki in mijn ribben. Daarna volgde een telescoopsessie waarbij je naar de zon kon kijken… en in de demoruimte volgde Romi de instructies van de begeleider nauwgezet op en plaatste enthousiast alle planeten in de juiste volgorde. Daarna nog een bezoek aan Dreamland, na veel twijfelen koos Romi voor een hondjesrobot en Nikki voor een mannelijke robot.

Planetarium

’s Avonds hebben we een poging gedaan om de kader te maken van een puzzel met duizend stukken… maar er is niet veel van terechtgekomen. Nikki is gestart met het vervolledigen van een kleurige dolfijn a.d.h.v. kopspelletjes en rondelletjes… het wordt een gezamenlijk werk en we beslissen om die tegen donderdagavond af te hebben zodat ie afgewerkt mee kan naar Gentbrugge.

Avond: problemen met de PC boven… Google Chrome ondersteunt Windows XP niet meer en ik krijg allerhande rotzooi als ik Google Chrome open. Mijn AVG-virusscanner is foetsie… ik zit te prutsen tot voorbij middernacht, grrr.

Reacties zijn gesloten.