Dag 28 – donderdag, 17 maart 2016

Dag 28 – donderdag, 17 maart 2016

Genoten van de film ‘Belgica’, het succes is niet wat het verhoopt werd, maar gezien de schaarse middelen waarover de Belgische filmwereld beschikt, vond ik de film zeer geslaagd. Bepaalde scenes deden mij terugdenken aan de avond toen ik in 2010 in de ‘Charlatan’ stond toen ‘Waxdolls’ er optrad en ik bijna misselijk werd van de rook en de decibels die precies keihard op mijn borstkas bonkten. Waar is de tijd…

Vanmorgen verder gewerkt in de tuin… de slingerplanten zijn er met wortel en tak uit, alles klaar om in de hoek salades te planten. De donderdag niet gaan lopen gezien mijn oogkas nog gezwollen is en mijn knie nog wat tegenstribbelt.

’s Avonds nog vier hoofdstukken nagelezen van de ultieme roman waaraan 25 auteurs meewerken… de soms onverwachte capriolen in de hersenspinsels van de auteurs proberen te volgen… wat niet altijd meeviel. Het hoofdstuk ‘Rost keun’ van de hand van Yves Roose heb ik zeer kunnen smaken. Daarna genoten van de film ‘The Disappearance of Eleanor Rigby: Her’.

Reacties zijn gesloten.