Dag 20 – woensdag, 9 maart 2016

Dag 20 – woensdag, 9 maart 2016

voetmassageYves is vanmorgen vertrokken voor congres in Dublin. Mappen D-B-D opgeruimd, site & reglementen bijgewerkt, facebook pagina geüpdated. We tellen reeds 254 inschrijvingen. Eindelijk tijd gevonden om handleidingen voetmassagetoestel & pedicureset die ik jaren geleden eens van ons Ann cadeau gekregen heb nader te bekijken en genoten van een v
erkwikkend voetbad met infraroodlicht in de geuren van Rozemarijn. Dit is een van de voordelen van op pensioen zijn: het moet niet langer snel, snel, snel… hollen van de ene item naar de andere… was het gewoon om teksten vlug en diagonaal te lezen, nu kan ik ’s morgens de krantenartikels die me interesseren uitlezen en niet langer enkel de koppen en de intro. Vanavond vergadering D-B-D bij Tony… hopelijk zijn de  vele to do’s te overzien.

Nu nog vlug, voor het avondeten, enkele lessen Spaans afhaspelen.

Reacties zijn gesloten.