Dag 21 – donderdag, 10 maart 2016

Dag 21 – donderdag, 10 maart 2016

Rudy ProesmansGisteren liep de vergadering uit tot middernacht. Zoveel to do’s to do… Hot topic: het overlopen van de lijst van de vele medewerkers. Kleinigheden geregeld voor Damme-Brugge-Damme. Morgen richting rechtbank Koophandel voor neerlegging jaarrekening 2015 en begroting 2016 + wijzigingen bestuur vzw run4you. Gebeld met Yves in Dublin. Ook mooi weer daar, goed congres, goede organisatie. Morgen afspraak met de kapper en daarna richting Gentbrugge als oma babysit van dienst. Ik kijk er al naar uit. Vanavond naar de loopclub, het was knap lastig. Triest nieuws daar, de 19-jarige neef van de trainer heeft zich gezelfmoord, ze hebben hem gevonden in het Veltembos. Heb vandaag een boek gekocht ‘Optimaal gezond zonder medicijnen’ van Dr. Rudy Proesmans. Het was mooi weer vandaag en ik heb het boek vanmiddag doorbladerd in het lentezonnetje, thema: orthomoleculaire geneeskunde. Toeval bestaat niet zegt men, het is een perfecte aansluiter op de voordracht van Elza Seldeslachs die ik een tijdje geleden heb bijgewoond. Zou het dan toch zo zijn dat voedingssupplementen nodig zijn op een bepaalde leeftijd?

Reacties zijn gesloten.