maandag, 28-31 augustus 2023

maandag, 28-31 augustus 2023

Maandag, 28 augustus 2023

In tegenstelling tot wat de buienradar heeft voorspeld voor deze namiddag, een stralend mooie dag. Kleine kindjes worden groot en het eerste jeugdduo is gisterenavond aangekomen. Na een gezamenlijke spaghetti met bolletjes gehakt en tomatensaus samen met Ilse en Guy, nog genoten van een mooie avond.

Vanmorgen loopke op het desolate strand bij het ochtendgloren, boodschappen gedaan, naar het plaatselijke knusse alternatieve winkeltje geweest en voor beiden een armbandje met de edelsteen ‘tijgeroog‘ gekocht, blijkbaar goed voor het bereiken van je doelen het komende schooljaar.

Dinsdag, 29 augustus 2023

Net een WhatsAppje gestuurd naar het tweede jeugdduo of ze nu al op de trein zitten… en ja, ze zijn net Brugge voorbijgereden. Oef, allerlei doemscenario’s waren in mijn brein al de revue gepasseerd, bankkaarten werken niet, gsm is plat, verkeerde trein genomen… Een zeer geduldige Yves zat hen in het station van Oostende op te wachten.

Vanmiddag heeft het eerste jeugdduo een verkwikkende duik genomen in zee, net dolfijntjes! En momenteel zitten ze te ravotten in het zwembad beneden. Ondertussen een telefoontje ontvangen van het tweede jeugdduo dat ze veilig en wel aangekomen zijn in Oostende en dat Yves ze heeft kunnen ‘opvangen’ :-).

Woensdag-donderdag, 30-31 augustus 2023

Wandelen, zwemmen in zee en in het zwembad, gezamenlijk online gamen, een wandeling van 10 km De Haan-Wenduine-De Haan, met een tussenstop in CenterParcs De Haan.
Genoten van het gezelschap van onze meiden en hun vriendinnen, de onderdompeling in hun leefwereld was voor ons zowel verfrissend, herbronnend als interessant. Soms wel wat verontrustend de plaats die smartphone & social media nu in hun leven innemen. It has become part of their lives…

Om af te sluiten nog een gezellig Blitzbesuch van ons Ann, die ook is blijven overnachten.

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.