Vrijdag, 13 januari 2023

Vrijdag, 13 januari 2023

De Nieuwjaarsviering & algemene ledenvergadering 2023 van de Apple Senioren Brugge werd bijgewoond door een veertigtal leden. Na het welkomwoord, volgde het Jaarverslag 2022.
Voorzitter Viviane hield eraan om eerst de medewerkers van De Garve van harte te danken voor hun altijd enthousiaste hulpvaardigheid.
In 2022 lag de nadruk op ondersteuning van de leden: ook wie de vergaderingen niet kon bijwonen kon achteraf de pdf-versies van de presentaties online bekijken; digitale assistentie via Teamviewer werd aangeboden; op de FB groep Apple Senioren Brugge was er een goede interactie met een ruim Apple-minded publiek. Verder dankte de voorzitter de spontane assistentie vanuit de ledengroep.
Na de receptie en pauze, met een stukje taart en koffie, lichtte de voorzitter de toekomstige werking 2023 toe aan de hand van de nieuwigheden op www.appleseniorenbrugge.be. Daarna volgde een luid applaus voor het vele do- en denkwerk.

Sfeerfoto’s op fb-pagina ‘Beeldbank van Apple Senioren Brugge’.

Reacties zijn gesloten.