zaterdag, 26 maart 2022

zaterdag, 26 maart 2022

Einde van een prachtige maartse lenteweek! Nogal drukke week met voorbereidselen van onze loopwedstrijd Damme-Brugge-Damme die op zondag, 24 april doorgaat.
Nog veel to do’s!

Leuke verrassing gisteren… In de Krant van West-Vlaanderen lazen we dat Oxfam-Wereldwinkel Brugge 50 jaar bestaat. Tijdens een academische zitting werd teruggekeken op 50 jaar geschiedenis en werden 13 unieke affiches voorgesteld. Bekende Bruggelingen of van Brugge afkomstig poseerden voor de lens van fotografe Falke Knockaert. Elk van hen werd gelinkt aan een product van de wereldwinkel,  elke affiche werd ook voorzien van een leuke tagline.
En op één van de affiches ook onze Wim! Foto komt via onze buurvouw Leen, die een opstelling maakte voor de academische zitting met de affiche van Wim en de gelinkte producten. Leuk!

Benieuwd naar de affiches met o.a. burgemeester Dirk De fauw, Franky De Smet-Vandamme, Pieter Delanoye, Ignaas Devisch, Sam Louwyck, Ingeborg Sergeant,  Lara Taveirne, Raymond van het Groenewoud, Sarah Vandeursen, Lieven Verstraete.

Oxfam Wereldwinkel Brugge - 50 jaar

Oxfam Wereldwinkel Brugge 50 jaar – één van de 13 affiches – © Leen Dewilde

 

Reacties zijn gesloten.