Zondag, 1 oktober 2017

Zondag, 1 oktober 2017

‘En dan komt de zomer tot z’n einde. Dan ruiken we rook en voelen we een onverwachte steek, een siddering van nerveuze, snelle vervoering, een sensatie van droefheid en vertrek’ (Thomas Wolfe). Via de mooie film ‘Genius’ deze auteur ontdekt, hij staat op mijn lijstje van ‘future must-reads’.
De herfst is goed ingezet nu… de bomen kleuren bruin en tijdens mijn ochtendloopje langs de vesten rukte de forse wind wild aan de bladeren die daarna met veel zwier ronddwarrelden.

Na douche, ontbijt en boodschappen voor een nieuw recept  – kipfilets met courgettes, gele pepers, tomaat, ajuin en mozzarella – rond 12.30 uur naar het Stadspark Koude Keuken getrokken voor wat assistentie bij de 22ste Sodicross Parkloop. Zoals ieder jaar stond mijn loopvriendin in voor het bakken van lekkere pannenkoeken en ik zorgde voor de koffie en de suiker.  Mijn loopvriendin bakte non stop met twee pannen tot aan het einde van de cross. Dit tot groot genoegen van de jonge en minder jonge lopers die weer eens het beste van zichzelf hadden gegeven…

’s Avonds het nieuw receptje uitgeprobeerd.  Het was lekker.

Daarna de website van AC Sodibrug aangepast met de uitslagen en de foto’s van de dag.

It was a beautiful day! Sfeerfoto’s van Sodicross  via deze link

 

Reacties zijn gesloten.