Vrijdag, 23 juni 2017

Vrijdag, 23 juni 2017

Heb de jaarlijkse VLIZ-ledendag bijgewoond die doorging in het MSO in Oostende. Blij dat ik weer de zeesfeer daar kon opsnuiven en altijd fijn om in een relaxte sfeer bij te praten met de ex-collega’s. Het VLIZ groeit en bloeit en expandeert zoals van in den beginne.  Na de introductie door Tina werd een groepsfoto genomen en kon iedereen deelnemen aan de workshop van haar/zijn keuze. Ik had geopteerd voor de strandwandeling met schelpendeterminatie onder de deskundige leiding van seawatchers Katrien Vervaele & Solange. Het werd een leerrijke en leuke workshop, waarin we heel veel te weten kwamen over een hele resem schelpen.

Daarna volgde een workshop ‘Strandbloemen’ o.l.v. ex-collega Nathalie. Vooral nuttig omdat ik meestal steeds hetzelfde type strandbloemen maak voor Romi & Nikki… dankzij de systematische aanpak van Nathalie weet ik nu hoe het beter en mooier kan. Ik nam me alvast voor om morgen naar de AVA te trekken en een flinke voorraad stokjes, crêpepapier, en ijzerdraad in te slaan.

Na de workshops volgde dan een gezellige receptie. Blij dat ik erbij kon zijn en te noteren dat Heidi, mijn vervangster, supergoed bezig is en zich gelukkig voelt in haar job!

Nog wat sfeerbeelden via deze Google-link.

 

Reacties zijn gesloten.