Zondag, 25 februari 2017

Zondag, 25 februari 2017

Naar Gent getrokken vanmorgen. Samen met Wim & Annelies, de opkuis gedaan van het oude appartement. Annelies lapte de ramen met heel veel zorg alsof het diamanten waren en de vloeren, tegels, muren, deuren, spiegels, etc. waren spic & span toen we het pand verlieten.
Na afloop hebben we de kip met curry & rijst die ik de zaterdag had klaargemaakt verorberd in hun nieuw appartement. Het grootste werk is achter de rug, nu moet enkel de inhoud van enkele dozen een plaatsje vinden in het appartement of in het containerpark.
Raar voorval toen ik wilde vertrekken… mijn iPhone wordt superintelligent. Toen ik in mijn auto stapte kreeg ik een bericht op mijn iPhone dat de rit naar huis 38 minuten zou duren en er op de E40 bijna geen verkeer was… Bizar toch? Voor mij wel.
Mijn kleinkinderen zijn het gewoon om van alles aan Siri te vragen, zij vinden het heel gewoon dat een iPhone hun vragen beantwoordt. Maar een iPhone die ongevraagd een persoonlijk bericht stuurt rond de plaats waar ik me bevind en de weg die ik moet afleggen en de duur dat dit zal innemen, dat vind ik nog altijd raar :-).

Reacties zijn gesloten.