zondag, 13 november 2016

zondag, 13 november 2016

Gisteren sublieme film gezien… ‘The Intern’ met Robert De Niro en Anne Hathaway.

Veel herkenbare momenten 🙂
Het is lopen met vallen en opstaan… a drawback of age. De nieuwe blessure aan de linkerkuit is aan de beterhand. Vanmorgen 3,30km gejogd langs de vesten… en dit zonder pijnen! Het was heerlijk met de verkwikkende aard- en herfstgeuren.
Hopelijk binnenkort weer 5km aan een stuk…

Vanavond superlekker gegeten in restaurant Chang Thong Thai . Uiterst vriendelijke sfeer en onthaal, klassevolle & correcte bediening, fijne Thaise gerechten en dit alles in een mooi geraffineerd Thais decor. Wij opteerden voor het suggestiemenu, wat meteen een schot in de roos was: cocktail Mai Thai, scampis met Thaise looksaus, pikante kruidenbouillon met kip, eend met groene curry en kokos, Thaise noedels met groenten en scampis, sorbet, koffie, thee of Thaise koffie. Hoogstaande gastronomie die menige paletten zal vertroetelen, daar ben ik zeker van.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.