Dag 99 – zaterdag, 28 mei 2016

Dag 99 – zaterdag, 28 mei 2016

Loopke gedaan ’s morgens en Catherine & Hans tegengekomen, die ook een loopke aan het doen waren. Boven kasten opgeruimd in de logeerkamer. Yves van het station opgehaald na reis Singapore. Daarna naar het containerpark gereden met lading zaken die al lang het huis hadden moeten verlaten. Na het uitladen van de valies en wat bijpraten richting WZC gereden voor wekelijks bezoek aan schoonmama. Ze was net terug zei ze, was op reis geweest naar Duitsland waar ze een koers had bijgewoond. In het hotel had ze heel wat lekkere Duitse taarten gegeten zei ze. Ze was volledig nog in de roes van de reis… Ze was niet helemaal lucide en je kon er geen normaal gesprek mee voeren. Daarna zijn we gaan eten in het uiterst gezellige restaurant ‘De Wapens’ in Oostkamp. Het eten was lekker, wat aan de dure kant… de eigenaar die zelf bediende was uiterst vriendelijk. Enkel de muziek uit de jaren 80 was hinderlijk.

Reacties zijn gesloten.