Dag 66 t.e.m. 70 – maandag, 25 april – vrijdag, 29 april 2016

Dag 66 t.e.m. 70 – maandag, 25 april – vrijdag, 29 april 2016

Damme-Brugge-DammeVeel tijd ging naar het updaten en reageren op commentaren op onze DBD-facebookpagina. Bedanking van pers & medewerkers inschrijfbalie. Op woensdag 27 april was Romi jarig… we zijn naar Gentbrugge gereden en knutselcadeautjes afgegeven (o.a. speelgoed van het jaar 2015 = een spel met reflecterende spiegel waarmee je makkelijk afbeeldingen kan natekenen). Vandaag vrijdag, zijn we gaan lunchen in Zomergem samen met Ann & Hans. Gisteren SMS-je van collega Tina met vraag wanneer het eens zou passen om met de collega’s te gaan lunchen. Heeft me plezier gedaan. In mei gaan we vijftal dagen naar Rome en ook Zwitserland ligt te sluimeren aan de horizon. Gisteren mooie verrassing: interview met Wim in De Morgen ‘Ook mannen zijn het slachtoffer van seksuele intimidatie’, vanmorgen vrijdag interview op Radio 1 met Hautekiet. Wim is goe bezig en mama is fier.

Reacties zijn gesloten.