Dagen 55 t.e.m. 63 – 13 april t.e.m. 22 april 2016

Dagen 55 t.e.m. 63 – 13 april t.e.m. 22 april 2016

Een drukke periode… tussendoor het boek gelezen ‘ The Life-Changing Magic of Tidying up’ en de opruimvirus kreeg me aardig te pakken. Nu manlief onverwacht toch naar Caen op missie was, enkele kasten, lades, etc. onder handen genomen. Heb de tips van het boek opgevolgd, dit bestaat erin dat je alles, maar dan ook alles uit een kast haalt, elk stuk ter hand neemt en je afvraagt ‘is this item a spark of joy?’. Heb dit met mijn kleerkast gedaan en daarna twee grote zakken kledij in securitas containers gedeponeerd… mijn boekenkast… all books from the racks… on the floor… en ik die dacht nooit afscheid te kunnen nemen van mijn boeken omdat ze getuigen van mijn spirituele evolutie… elk boek ter hand genomen, enkel deze behouden die mij een goed gevoel gaven of waaraan specifieke herinneringen gekoppeld waren (reizen, appreciatienota’s vooraan, etc.). Er ging dus heel wat tijd in de opruimrage. Heb nu een pauze ingelast. Pers aangeschreven met vraag voor promotie van ons event. Mooie bijdrage in de Krant van West-Vlaanderen, Tips, en aankondiging op het eerste blad van de Streekkrant (met dank aan journalist Cesare Gregori hiervoor).

Borstnummers loopwedstrijdZaterdag, 16 april, samen met Toon, Tony, Rony & Bram de 752 borstnummers voor onze wedstrijdloop Damme-Brugge-Damme onder omslag gaan stoppen… Dinsdag naar filmvoorstelling Moov getrokken samen met negen buren uit de straat… prachtige Tunesische film ‘As I open my eyes’ als opener. Tussendoor ook bezoekjes aan schoonmama die het al wat beter begint te stellen, maar toch nog frêle & broze indruk geeft. Tussendoor ook gepersonaliseerde mails gestuurd met vermelding borstnummers en mails behandeld van atleten die kwetsuren opgelopen hebben en kortere afstanden wensen of helemaal niet meer kunnen lopen.
Vanmiddag telefoon van Ilse… door het mooie terrasjesweer was het de afgelopen dagen heel druk in ‘De Buffel’, de zomer is er nog niet en ze waren er nog niet op voorzien. Guy probeert tussendoor creatief bezig te zijn in zijn atelier, met als doel een grote tentoonstelling in november. Romy had een mooi weekend bij de scouts, en Nikki is rijp voor het eerste leerjaar, met wat strebertrekjes… ze werken op school aan een soort touwwerk… toen Ilse haar ging halen, was ze niet op de speelplaats te bespeuren… ze was naarstig bezig aan een werkje… de meeste leerlingen hebben maar 30cm, zij heeft al 4m klaar.

Reacties zijn gesloten.