Dag 32 – maandag, 21 maart 2016

Dag 32 – maandag, 21 maart 2016

Vanmorgen naar de Fnac geweest en cadeaubon Raad van Bestuur gevaloriseerd met aankoop van een Garmin Forerunner 225. Wou eigenlijk een Polar M400 kopen, maar die was niet in voorraad en bleek ook dat je dan nog eens +/150 EUR moest neertellen voor een hartslagband, die ook niet direct te verkrijgen was. Heb dan maar geopteerd voor de Garmin aangezien dit in prijs ongeveer overeenkwam. In de namiddag dan alles bekeken om die te installeren. ’s Morgens telefoontje gekregen van Joeri of ik vanavond om 18.00 uur niet even wilde afkomen naar het Daverlopark om afspraken te maken rond revamp van de ACSodibrug website. De penningmeester wist nog niet direct te vertellen om welk programma het ging… heb dan een voorwaardelijke toezegging gedaan afhankelijk het gebruikte programma.

Reacties zijn gesloten.