Dag 30 – zaterdag, 19 maart 2016

Dag 30 – zaterdag, 19 maart 2016

comedians’s Morgens naar de markt getrokken met Yves en plantjes gekocht (kropsla, ijsbergsla, eikebladsla). Sencha en happy fruit thee gekocht bij loopkompaan Rik Vandeweghe waar loopvrienden Georges, Conny & Martin van een kopje thee of koffie genoten. Op het beursplein even binnengewipt in de rommelmarkt in de Beurshalle en plots ex collega Petra tegen het lijf gelopen. Zij zei dat alles goed ging in het VLIZ en dat het gelukkig goed klikte met mijn opvolgster, Heidi. Was blij dat te vernemen. Allerhande lekker fruit gekocht en een ruiker mooie rozen. Lamsbout klaargemaakt met bloemkool en kaassaus, mmm! In de namiddag de facebookpagina van Damme-Brugge-Damme geüpdated en er was al meteen een goede respons van likes en shares!

Een facebookverzoekje van Heidi Coussens, mijn opvolgster in het VLIZ, deed me plezier.

’s Avonds op uitnodiging van Guido De Ville naar de ‘Zesde Commeere Comedy Cup’ in de stadshallen getrokken. Er was een verzorgde receptie vooraf. Wat gepraat met Hedwig Dacquin en de vroegere directeur van toerisme Brugge. Acht comedians kregen elk een set van negen minuten om hun ding te doen… Na de derde hield Yves het voor bekeken en rond 22.00 uur trokken we huiswaarts.

Reacties zijn gesloten.