Dag 18 – maandag, 7 maart 2016

Dag 18 – maandag, 7 maart 2016

Na de drukte van het weekend, vanmorgen naar het ACV geweest om papieren in orde te brengen rond vakbondspremie waar ik recht op heb. Daarna naar schoonmama in het rusthuis getrokken. Ze was overtuigd dat ze drie dagen in het ziekenhuis gelegen had, met een bloeddruk van 18,5… voor de rest leek ze oké, er kwamen geen merkwaardige verhalen meer de kop opsteken. In de namiddag begonnen met de opruiming van de kleerkasten in Wim’s kamer en in onze kamer… gevraagd aan Yves om de hemden die hij niet meer droeg apart te leggen… het waren er maar drie van de 100 (?). Ook de dassen moeten allemaal bewaard blijven… een 60-tal? Heb veel kleren naar de container gebracht. Morgen volgen dan de overige kasten. Het was eens nodig. Getelefoneerd naar Ethias, blijkbaar was er een update met hun beheerssysteem waardoor alles geblokkeerd was… eind deze week mag ik een antwoord verwachten rond mijn groepsverzekering. Boodschappen gedaan in Delhaize. De wasmachine pompte het water niet meer goed weg, heb filter gezuiverd van pluisjes en nu draait ie met een flinke scheut azijn. Zien of het helpt? Ik begin weer de drukte en intellectuele prikkeling van het werk en de collega’s te missen… Ingrid, you should see retirement as an opportunity for new challenges!

Vanavond in memrise basic Spaans begonnen – wat heb ik geleerd?
Me gustara un poco de vino por favor

Daarna film ‘Good Kill’, met als hoofdacteur Ethan Green Hawke… geeft een beeld van het onmenselijk afstandelijke van technologische oorlogsvoering en drone killings.

Reacties zijn gesloten.