woensdag, 22 maart – 22 april 2023

woensdag, 22 maart – 22 april 2023

De dagen vlogen voorbij in een hels tempo…
Terwijl Guy & Ilse even genoten van een time-out, een heerlijk tijdje quality-time met onze kleinkinderen… tussendoor ook assisteren bij de voorbereiding van enkele zware toetsen (periode Renaissance en algebra),  hapje in de Toetswiet op de Korenmarkt en aansluitend de prachtige film ‘Close’ in de Sfinx bioscoop. Een film die elk kind rond die leeftijd zou moéten zien! Wat de gevolgen kunnen zijn van iemand plots gaan negeren, pesten, etc…

Ook wat pc-werk i.v.m. voorbereiding organisatie netwerkbijeenkomst TEJO Brugge begin mei, vergaderingen allerhande, turnsessie bij Tessa Crois, en ook weer aangesloten bij de start2run groep, gewoon om weer wat op te bouwen en voor de groepssfeer, natuurlijk. Leuk!

Reacties zijn gesloten.