zaterdagnamiddag, 18 maart 2023

zaterdagnamiddag, 18 maart 2023

Na de SNT-cursus, samen met Yves, vlug de broodjes met kaas en hesp naar binnen gewerkt en met de vlam in de pijp richting Sofacq Gallery (Merelbeke) gereden, na een tussenstop bij ons Ann om haar op te pikken. We waren mooi op tijd voor de interessante en deskundige rondleiding. Onder de indruk van de grote variëteit en rijkdom van de geëxposeerde kunstwerken en installaties… met af en toe een trigger om over na te denken. And isn’t that what art is all about?

Guy was vol enthousiasme terwijl hij enkele van zijn grandioze werken toelichtte. We waren natuurlijk weer erg trots op hem.

Na de rondleiding zijn we naar beneden afgezakt, waar een bevlogen Ilse, enkele kids – tijdens een crea-workshop – de liefde voor het creatieve proces aan het bijbrengen was. Afsluitend in de stemmige bar genoten van een verfrissende ‘Louis XVIII‘!

Mmmm… Wat een heerlijke dag was dat!

Reacties zijn gesloten.