Woensdag, 17 augustus 2022

Woensdag, 17 augustus 2022

Vanmorgen heel deugddoende 4de kinesiesessie bij Sofie… massage enkel en onderbeen, zuignappentherapie & acupunctuur. Mijn enkel is nog altijd gezwollen na mijn valpartij midden mei. Deze namiddag 2de shift in TeJo. Het is er rustig nu met de vakantietijd. Op initiatief van de immer dynamische Randi is een hele reorganisatie aan de gang rond de rangschikking en opberging van de mappen en archivering. Blij dat ik mijn nederig steentje kon bijdragen door vanmiddag etiketten te printen en op de ladenkasten aan te brengen.

Vorig weekend was leuk. De zondag was er de babyborrel ter gelegenheid van de geboorte van Kasper. Het was stralend weer en daarna buiten genoten van het aangenaam samenzijn bij ons thuis met Ann, Hans, Milou, Guy, Ilse, Romi & Nikki. In recordtempo een maaltijd bijeengeflanst, we hadden nog vier kwartels en vier steaks in voorraad, deze gebakken, geflambeerd met Cognac en die zachtjes even laten sudderen met de room en de champignons… samen met de frietjes en veldsla was dat geslaagd. Daarna nog ijs met aardbei en meloen, koffie & thee. Heb de reisverhalen van Ann & Hans & Milou (net terug van de Ile de Ré) en Guy en Ilse, Romi & Nikki (net terug uit Sardinië) deels moeten missen door de kookactiviteiten, maar we krijgen nog wel de kans om de individuele verhalen te aanhoren. Jammer dat Wim & Annelies er niet bij konden zijn.
Tijdens de voorbije weken ook schildersprojectje (deuren en vensters keuken, toilet, badkamer) afgewerkt terwijl Yves een persreis meemaakte in Zuid-Spanje, even cavia’s en poes Louise van proviand voorzien… Tussendoor ook een interessante lezing meegepikt in het Willemsfonds van prof. Yvan Vanden Berghe ‘Oorlog in Oekraïne: een warme oorlog in Europa!’ en BBQ in aangenaam gezelschap.

Nog een interessant artikel op komst in De Morgen van de hand van Deborah Seymus waarin o.a. ook Wim zijn mening geeft.

Reacties zijn gesloten.