dinsdag, 2 juli 2019

dinsdag, 2 juli 2019

Juni lijkt ieder jaar weer druk, druk, druk. Straks zal ik even mijn iPhone ter hand moeten nemen om na te gaan wat we allemaal gedaan hebben vorige maand. Volle voorbereidselen deze week voor onze jaarlijkse vakantie aan zee. Checklists van vorig jaar aangevuld op de PC… De kleinkinderen worden groot. Alle strandspeelgoed dat niet meer relevant is apart gelegd. Allicht wordt dit het laatste jaar waarbij strandbloemen gemaakt worden. Morgen een kleine verrassing voor de kids & breinaalden voor Nikki kopen en niet vergeten: de heerlijk geurende ronde rozenzeepjes van Roger & Gallet.

Verder mijn eigen valies klaarmaken. Naar de stadsbibliotheek voor bed- en strandlectuur… boodschappenlijstjes vervolledigen… a lot of to do’s.

Reacties zijn gesloten.