Woensdag, 30 november 2017

Woensdag, 30 november 2017

De voorbije twee dagen waren super wat het weer betreft. De tijd werd verdeeld tussen zonnebaden, lectuur, zwemmen, aquagym, quizzen, scrabbelen, jacuzzi op ons terras, wandelen en nu en dan een leuke show meepikken in het hotel. Het ging er ’s avonds leuk aan toe en de dansvloer bleef constant bezet door uitbundige vrolijke mensen. Ook de sfeer hier in het hotel is super… Lachende gezichten en superbehulpzaam personeel op alle echelons, van het kamermeisje, de obers, de werkmannen, het personeel aan de balie, etc. Een super  verwenweekje zou je het kunnen noemen.

Ondanks de ongunstige weersvoorspellingen geen regen gezien. De donkere wolken blijven rond de bergen steken, gelukkig maar. Gisterenavond trokken we na het avondmaal naar de ‘Elvis bar’ waar een zanger Ronny optrad als Elvis. Eerst hadden we mooie en stemmige staaltjes karaoke, daarna een zanger waarvan de stem die van Elvis evenaarde en soms bij momenten zelfs overtrof. Het werd een mooie avond, na een lange wandeling langs de kustlijn.

Wat opvalt bij de toeristen… Hun vele tattoos… Iemand zonder lijkt hier wel een uitzondering.

Vanmiddag even gecheckt aan de onthaalbalie wat onze kamer 918 de ‘Suite Hovima Excellence’ normaal zou kosten… We vielen bijna achterover: 450 euro per dag voor minimum 3 personen… That’s quite a lot of money! Maar dit is wel een super hotel, supernetjes, lekker eten, en een immer opgewekte vrolijke sfeer!

In onze buurt wordt volop gebouwd, getimmerd aan nieuwe hotels en resorts…het is duidelijk een eiland dat volop inzet op de ontwikkeling  van het toerisme.

 

Reacties zijn gesloten.