maandag, 2 januari 2017

maandag, 2 januari 2017

Vanmorgen uitslag MRI-scan lever Yves bij de gastro-enterologe. Bij de echografie hadden ze een tijdje geleden een vlek opgemerkt op Yves’ lever en daarom drong een MRI-scan zich op. Nu pas uitslag van die laatste scan. Oef, alles 100% OK. Geen problemen. Pak van mijn hart. De dokter was verwonderd dat wij ons daar zorgen over maakten… tegenwoordig worden de mensen 100 jaar, ze worden goed opgevolgd, zei ze.
Blij! Allerlei doemscenario’s hebben reeds de revue gepasseerd in mijn brein de laatste weken.

Vanmorgen, toen we in de wachtzaal zaten, telefoon ontvangen van Katrien, voorzitster Willemsfonds, of ons Ann eventueel bereid zou zijn om wat poëzie voor te dragen ter gelegenheid van hun Algemene Vergadering op 10 maart… ze zou contact opnemen met ons Ann. We’ll see what the future brings.

 

 

Reacties zijn gesloten.