Dag 15 – vrijdag, 4 maart 2016

Dag 15 – vrijdag, 4 maart 2016

brussel
Na wat opruimen en kokkerellen vanmiddag met de trein naar Brussel getrokken. In de rue des Bouchers hebben we lekker gegeten bij ‘Chez Leon’, wat een drukte daar. We werden bediend door de ietwat babbelzieke, maar gastvrije Marbel. Voor Yves een Pinot de Charentes, 6 oesters, en… en daarna een Irish Coffee. Voor mij een Kir Royal, soupe à l’oignon, steak au poivre à la crème en een Capuccino. Het was lekker en het kader aangenaam hartelijk. Daarna trokken we naar het Muntpunt voor de boekvoorstelling van Yasmine Schillebeeckx’s ‘Echte vrouwen bestaan niet’. Er was aansluitend een debat met zoon Wim, activiste Rachida Aziz over catcalling, body shaming en victim blaming onder begeleiding van Knack-journaliste Ann Peuteman. Het werd een interessante en mooie avond. Onze Wim heeft het er zeer goed vanaf gebracht. Ondertussen kwam Wim via Yves op de hoogte van het artikel van Tom Heremans in DS Magazine n.a.v. bijdrage Wim in het Nieuwsblad rond vrouwelijke orgasmes. ’s Avonds laat dan maar de PDF naar Wim gemaild, met raad om dit artikel gewoon te negeren. You simply can’t win them all, dat is nu eenmaal zo, il y a du pour et du contre, whatever you do in life 🙂

Reacties zijn gesloten.