Maandag, 12 september 2022

Maandag, 12 september 2022

Tijdens enkele heerlijke dagen lieten we even de dagelijkse beslommeringen voor wat ze waren… de energiecrisis, de beklemmende berichten en wreedheden rond de oorlog in Oekraïne, corona, het apenpokkenvirus, de oprukkende Aziatische hoornaar, de opmars van de tijgermug, etc.

Rond 09.00 uur de loopvriendinnen opgehaald. De altijd erg  bereidwillige en immer goedgemutste Tony zorgde voor het netjes rangschikken van de valiezen en materiaal  in de bagageruimte (proviand & benodigdheden voor de komende dagen, deskundig verzameld door de altijd vooruitziende Pierrette).  De rit naar Camping Ypra verliep bijna vlekkeloos (twee omleidingen richting Ieper, waar de App Waze blijkbaar nog geen weet van had), maar uiteindelijk geraakten we er dankzij de perfecte wegenkennis van Pierrette.

Na het uitladen van de valiezen en opmaak van de bedden in de mooie stacaravan van Pierrette & Tony en het versterken van de innerlijke mens, een grote wandeling gemaakt (± 17.000 stappen) onder een stralende hemel…  met een tussenstop bij ‘De Hollemeersch’ met prachtig zicht op de Frans-Vlaamse vlakte.

Na het douchen buiten genoten van al het door Pierrette bereide lekkers (kip met appelmoes en tomaat en rijst). Mmmm!

Televisieavond: Tweede aflevering van Blind Getrouwd, natuurlijk!

Reacties zijn gesloten.