Woensdag, 25 januari 2017

Woensdag, 25 januari 2017

It’s my birthday! ’s Morgens een mooie ruiker bloemen van Yves gekregen en SMS-jes van de kids.

Daarna naar De Haan getrokken voor de begrafenis van de mama van mijn vriendin Hilde. De pastoor gaf een mooi relaas van haar leven. Zelf heb ik haar niet zo goed gekend… eenmaal ontmoet bij de inrichting van de nieuwe lokalen van EAS in Oostende. Zij kwam bij mij toen over als een gedreven, sterke, enthousiaste vrouw. Nu en dan haar opgewekte stem gehoord toen ze de telefoon opnam. Het was een mooie Gregoriaanse mis en een koor zorgde voor een sfeervolle muzikale omkadering. Hilde had het moeilijk… ik heb haar na de mis niet meer gezien.

In de loop van de dag berichten ontvangen en verjaardagswensen via Facebook. Er is soms veel kritiek op de social media omdat die inderdaad soms tijdverslinders zijn… maar anderzijds zorgt Facebook er wel voor dat je het contact met kennissen, vrienden, ex-collega’s, (ex-)loopvrienden, oud-klasgenoten niet verliest eens het reëel fysisch contact wat minder wordt. Dus ja, vandaag was ik 100% pro facebook :-)!

Women's Business Club speeddating session 2017
Speeddating session Women’s Business Club

’s Avonds vergadering organisatiecomité Damme-Brugge-Damme bij Bart. Champagne meegenomen en een glaasje gedronken op mijn verjaardag. Daarna brainstorm en het overlopen van de vele to do’s. Toon zorgt na afloop altijd voor een goed verslag zodat elkeen weet wat hem te doen staat tegen de volgende vergadering. We tellen momenteel een 80-tal inschrijvingen… goed dus, dat belooft! Na afloop wat bijgepraat met de vrouw des huizes, Cathérine, die na haar pensionering nu ook actief is als boetseerder en aquarelliste, wat haar aardig begint te lukken.

Vanavond was er ook een vergadering van de Women’s Business Club… jammer dat ik er niet bij kon zijn. Heb de foto’s vanmorgen gezien op facebook (nog een voordeel van de social media… je blijft op de hoogte zelfs als je er niet bij kon zijn).  Er was een speeddating-activiteit… jammer dat een mens niet op twee plaatsen tegelijk kan zijn, want het was wel eens interessant geweest om met iedereen kennis te maken en een praatje te kunnen slaan.

Reacties zijn gesloten.