Zondag, 22 januari 2017

Zondag, 22 januari 2017

Om 11.00 uur nieuwjaarsreceptie bijgewoond van het Willemsfonds & de Liberale Vrouwen in het Revillpark. Wat bijgepraat links en rechts en daarna met veel aandacht geluisterd naar de presentatie rond de geschiedenis van de tango door Christine Verhelst. Het werd een boeiend relaas, waarin heel wat aspecten werden belicht, waardoor je achteraf een heel andere kijk op deze dansvorm krijgt.
Ze schetste met haar eigen natuurlijke gratie de oorsprong, de evoluties, de verschillende muziek- en dansstijlen, de tango-etiquette, etc.  Was ik 20 jaar jonger geweest, dan schreef ik me direct in voor een cursus :-).
Achteraf was er dan nog een virtuoos-mooie tangodemonstratie.

Daarna loopke gedaan van 5km langs de mooie Brugse vesten… en bezoek aan schoonmama in het rusthuis. Ze was heel onrustig en angstig… we hebben samen een pannenkoek gegeten en koffie gedronken in de cafetaria beneden. Geprobeerd om haar wat te bedaren, maar het lukte niet zo goed. Ik wou dat ik haar beter kon helpen.

Reacties zijn gesloten.