donderdag 1 & vrijdag 2 december 2016

donderdag 1 & vrijdag 2 december 2016

Donderdag, 1 december 2016

In de namiddag cursus WordPress… weer veel bijgeleerd. ’s Avonds loopke gedaan met loopvriendin Pierrette, 4,6 km.

Vrijdag, 2 december 2016

’s Morgens Wim & Annelies rond 9.30 uur opgehaald in Gent en daarna richting Schiphol. Wim aan het stuur tijdens de heenreis en ik was chauffeur voor de terugreis. Gelukkig zijn de autostrades in Nederland stukken aangenamer dan deze van België… je hebt precies meer ruimte en de auto’s & vrachtwagens zitten niet op elkaar gepakt zoals hier. Het ging supervlotjes, beter dan verwacht :-). Op de terugweg even gestopt in Sluis waar we voor wat proviand gezorgd hebben voor het weekend.

’s Avonds zijn we gaan dineren in resto Isola Bella, waar ik van de heerlijke pasta Isola Bella van de chef genoten heb (tagliatelle met zeevruchten, scampi, gambas en langoustines in een lichte tomatensaus ‘en papillote’)… mmmm!

Ondertussen via SMSjes & facebook genoteerd dat het, na een reis van 24 uur,  daar in Sri Lanka heerlijk toeven is.

 

Reacties zijn gesloten.