Maandag, 10 oktober 2016

Maandag, 10 oktober 2016

De laatste weken waren superdruk. Het boek van Wim werd goed onthaald bij diverse media (televisie, geschreven pers, talkshows) zowel in België als in Nederland.  Wim komt nu ook een zestal weken de donderdagmorgen bij de madammen aan bod op Radio 2. Hij schrijft ook regelmatig in De Morgen en in Charlie Magazine. Momenteel is hij op reis in Malaga op uitnodiging van deze laatste. Guy is druk bezig met de voorbereiding van zijn tentoonstelling. Vanmorgen de uitnodiging ontvangen via de post… supermooi! Er komt heel wat bij kijken en ik durf hem niet al te veel storen.

Het kippetje  van Romi is dood, ze had er veel verdriet om en heeft nachtmerries ’s nachts. Het lopen gaat weer goed, ik loop met loopvriendin Pierrette tweemaal in de week. Geen blessures momenteel. Gisteren Sodicross, heb wat geholpen bij het koffieschenken. Vanavond naar de sauna met Mieke & Eddy. Yves zit momenteel in Menton (persreis). Met schoonmama niet te goed, ze is wat depri. Kan niet meer stappen. Ik ga er woensdagnamiddag naartoe, heb haar beloofd om samen een pannenkoek te gaan eten in de cafetaria. Vanmorgen binnengewipt in De Standaard boekhandel en boek van Wim gezocht… die zat gewoon tussen de rekken bij ‘mens & gezondheid’. Mooi nieuw kookboek van Pascale Naessens gekocht. Vanmorgen Guy aan de telefoon gehad, hij werkt hard aan de voorbereiding van zijn tentoonstelling.

Reacties zijn gesloten.